Ik ben Aida Correia. Naast dat ik een alleenstaande moeder ben van 2 puberende  zonen, ben ik ook dochter, vriendin, maatschappelijk werker, coach en ervaringsdeskundige. Ik ben opgegroeid in twee culturen en weet als geen ander hoe het is om in twee werelden te leven. Als alleenstaande moeder weet ik voor welke uitdagingen je kunt komen te staan in de opvoeding van je kinderen. Zo weet ik ook dat het niet altijd makkelijk is om in je eigen kracht te blijven staan als er dingen om je heen gebeuren waar je geen grip op hebt, waar jij je zorgen over maakt of waarvan je merkt dat ze je raken en uit balans brengen.

Ik koester al mijn ervaringen omdat deze aanleiding zijn geweest om op zoek te gaan naar mezelf. Ik weet hoe moeilijk het is om altijd in je kracht te blijven staan, ondanks alles…..maar ik weet ook wat het kost als je het niet doe.

Ik heb me vaak teveel aangepast, mijn waarheid niet gesproken, mijn emoties niet laten zien, mijn innerlijke stem genegeerd, veels te veel voor anderen gezorgd, veel te weinig grenzen getrokken. Ik weet in elk geval heeeel goed hoe het niet moet!  De prijs hiervoor is veel te hoog!

Je kunt je er vast van alles bijvoorstellen….niet voluit gelukkig zijn, meer beperkingen dan mogelijkheden, zien: afijn ik koos voor verandering.
Ik wilde groeien in plaats van hierin vast te blijven zitten. En dus deed ik dat……

Ik heb geleerd mezelf lief te hebben, ik heb me herinnerd wie ik werkelijk ben en ik durf daarvoor te gaan. Sinds ik dit gevoel van kracht, eigen liefde en vreugde kan laten stromen, creëer ik geluk en overvloed voor mezelf en de mensen om mij heen.